Викрито підприємство, що допомагало бойовикам технічними засобами

СБУ викрила підприємство, що співпрацювало з терористами "ЛНР" у проведенні оперативно-технічних заходів у районі АТО.

Про це повідомив на брифінгу голова СБУ Василь Грицак у суботу, 22 липня, передають Патріоти України.

"У той час, коли на Сході майже кожного дня гинуть наші захисники, деякі вітчизняні бізнесмени заробляють гроші по обидва боки барикад. Робиться це свідомо як державна зрада, або совість повністю замінили гроші – покаже слідство", - сказав він.

Голова СБУ повідомив, що оперативники спецслужби провели обшуки у приміщеннях фірми, яка спеціалізується на виготовленні та реалізації технічних засобів для встановлення місцезнаходження мобільних терміналів, спеціальних комплексів для прихованої реєстрації аудіо- і відео- інформації.

Зазначається, що під час обшуків на комп’ютерах працівників фірми було виявлено переписку з представником т.зв. "ЛНР". Відтак підтвердилося надання бойовикам програмного забезпечення.

"Така допомога дозволяє терористам використовувати ці спеціальні технічні засоби проти українських військових, правоохоронців та волонтерів", - наголосив Грицак.

Усього під час обшуків правоохоронці вилучили 141 спецтехзасіб, що були виготовлені неофіційно.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...