Вимагають припинити мовлення: Телеканал NewsOne обкладають піском і обносять колючим дротом

На під'їзді до телеканалу NewsOne зібралися люди в камуфляжній формі, які називають себе ветеранами АТО і представникам правих політичних організацій.

Про це повідомляє офіційний сайт каналу, який вів пряму трансляцію цих подій, передають Патріоти України.

Молоді люди у масках закладають будівлю каналу на вулиці Польовій, 21 мішками з піском і обносять колючим дротом. Також вони встановлюють металеві бочки для обігріву.

Вони вимагають припинити мовлення цього ресурсу.

Як зазначає редакція NewsOne, знімальні групи телеканалу заблоковані на парковці. Також на ефіри каналу не можуть потрапити гості.

Представники різних націонал-патріотичних організацій раніше неодноразово називали цей канал "ворожим" та "проросійським". Водночас жодна з політичних чи громадських організацій наразі не взяла на себе відповідальність за сьогоднішню акцію.

За відкритими даними, канал є близьким до позафракційного народного депутата Євгена Мураєва та члена парламентської фракції "Опозиційний блок" Вадима Рабіновича. На думку деяких ЗМІ, Рабінович пов'язаний з екс-головою Адміністрації президента Віктором Медведчуком. Офіційно Медведчук не є прямим власником жодної з бізнесових структур на території України. Водночас, політика називають акціонером "Нафтогазвидобування", а також покриває нафтовий бізнес росіян після запровадження санкцій.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...