Випадкова людина? - Херсонська активістка Гандзюк зробила несподівану заяву щодо "нападника"

Активістка і член Херсонської міської ради Катерина Гандзюк, яку 31 липня невідомий облив кислотою, заявила, що заарештований поліцією підозрюваний Микола Новіков на 99% випадкова людина.
Катерина Гандзюк

"Я співчуваю тому бідоласі, якого затримали по моїй справі поліцейські, на 99% це випадкова людина. Я розумію, що дуже швидко треба було гасити інформаційні хвилі й це робили ціною його долі. Мої близькі, які бачили нападника, кажуть, що це не він", - розповіла Гандзюк журналістам, передають Патріоти України.

Вона також додала, що і сама не дізнається підозрюваного. За словами Гандзюк, в її фізичному усуненні можуть бути зацікавлені багато. "Багато кому може бути вигідно позбутися незручного чиновника, як я. Тим паче, я вибиваюся із загального ландшафту, чим дратую багатьох людей не тільки з Херсона. Але мало хто може піти на такий злочин", - заявила вона.

При цьому, на думку Гандзюк, не виключено, що замовник може бути колишнім або чинним співробітником МВС. "Пам'ять у людей дуже довга, тому не можна бути повністю впевненим, що ми взагалі говоримо про когось з Херсона. Я майже переконана, що у замовника в гардеробі висить форма з погонами, можливо, навіть і не одна", - заявила активістка.

"Як тільки я стала чиновником, у листопаді 2016 року, ми приймали справи і ставали свідками жахливих зловживань і злочинів. Правоохоронці – перші люди, з ким ми спілкувалися, і говорили, що треба наводити лад. На жаль, об’єкти наших розмов дізнавалися про таке спілкування за лічені хвилини, тому це просто не мало сенсу. Саме з правоохоронцями був цей системний світоглядний конфлікт, де неможливо домовитись", - розповіла Гандзюк, додавши, що саме правоохоронці слали їй загрози і попередження.

"Вони підсилали до мене достатньо близьких мені людей з пропозиціями. Зараз я не можу говорити про всі деталі, це може завадити слідству. Але готуйте попкорн, повірте, буде дуже цікаво", - заявила вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...