Випробувати на українцях: На Донбасі помітили новітню експериментальну зброю РФ

Росія пригнала на Донбас новітнє озброєння, зокрема системи радіоелектронної боротьби. ОБСЄ вже деякі вирахувала.

Про появу у гібридних військ РФ експериментального зброї повідомила в Facebook прес-служба штабу ООС, передають Патріоти України.

Відзначається, що ОБСЄ запримітила на окупованій території Донбасу кілька зразків новітніх російських систем РЕБ: РБ-341В "Леєр-3", 1Л269 "Красуха-2", РБ-109А "Билина", а також "Репелент-1". Особливо примітна "Билина". Її надходження на озброєння планується тільки в 2019 році після проходження випробувань. По всій видимості, випробує ворог новинку саме на українцях.

Крім того, спостерігачі "б'ють на сполох" через скупчення окупантом важкого озброєння у лінії фронту. Так, 9 серпня ОБСЄ виявила аж 30 танків, 26 одиниць причіпної артилерії, 4 ЗРК, а також РСЗВ в околицях окупованого Луганська. Важливо відзначити, що гібридна армія РФ ретельно стежить, щоб ОБСЄ не побачила "зайвого". Однак заховати все у ворога не виходить.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...