"Вирок російському імперіалізму": Путіну в Україні напророкували крах і розповіли, як це станеться

Економіці Росії прогнозують крах під час наступного терміну президента Володимира Путіна.

Олександр Солонтай

Про це "Апострофу" розповів експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай, передають Патріоти України.

За його словами, Путін не зміг зупинити незворотній процес розпаду на території Росії, що триває ще з радянських часів, і протягом наступної каденції економіка Росії почне падати. "Власне, це й стане вироком російському імперіалізму. Немає жодної формули та можливості залишати економіку, пов’язану зі світовим економічним простором, і при цьому одночасно будувати імперію. Це неможливо. Тим більше, це неможливо на уламках Радянського Союзу, де процеси почали грати в протилежну сторону", - говорить Солонтай.

Коли жителі Росії, навіть ті з них хто вважав, що їх добробут зріс при нинішньому президенті, почнуть відвертатися від нього, відбудеться економічна смерть Путіна. А раптова фізична смерть, на думку експерта, може статися якщо Путін вирішить після цього ще раз продовжити каденцію. "І от після цієї раптової фізичної смерті за якоїсь наступної енної каденції, можливо, жоден наступник не зможе зробити те, що зробив Путін, – згребти все разом докупи й тримати в одних руках. Можливий, в тому числі, й розпад Російської Федерації. Можливі дуже неймовірні сценарії порівняно з тим, що ми маємо зараз, але це буде нескоро", - робить висновок Солонтай.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...