"Вирвали з контексту": Ступка заступився за свою дружину в мовному скандалі (відео)

Український актор Дмитро Ступка прокоментував скандал зі своєю дружиною, телеведучою Поліною Логуновою, яку ЗМІ критикували за нелюбов до мовних квот на телебаченні.

Поліна Логунова

В ефірі програми "Бурчук LIVE" на ObozTV Ступка заявив, що слова Логунової про українську мову "вирвали з контексту", передають Патріоти України.

"Вона говорила не про те, що не збирається вчити українську мову, а про те, що більшість тих, хто не володіють українською мовою, досить погано ведуть телепередачі. Відчувається, що вони в житті розмовляють російською, а коли їм треба через цей закон говорити українською, вилазить багато суржику і помилок", - сказав Ступка.

Коментуючи бурхливу реакцію українських ЗМІ і соцмереж на слова телеведучої, актор заявив: "Мені писали, що Поліна з КДБ Білорусі, що мені тільки не писали... Я на це не звертаю уваги".

Раніше телеведуча Поліна Логунова несхвально відгукувалася про квоти на українську мову на телебаченні. Логунова привела в приклад свою батьківщину Білорусь, де російська мова має статус другої державної, і заявила, що вивчати українську мову не має наміру.

"Мені кажуть: "Так вчи українську". Знаєте, чому я відповідаю "ні"? Не тому, що я маю щось проти, не тому, що я ледар. Вся справа в тому, що в моїй країні дві мови є державними і одну з них я знаю настільки, що можу, як мені здається, красиво і грамотно говорити в кадрі", - пояснила Логунова.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...