Вишиванка: З чим її носити, і як комбінувати образи (фото)

За останні роки вишиванка стала модним трендом, який вибирають не тільки українки, а й світські левиці з різних країн світу, а також світові знаменитості та it-girls.

Популярність і актуальність вишиванок раніше підтвердив авторитетний американський журнал про моду Vogue, назвавши традиційні українські візерунки унікальним методом декорування одягу, який використовують в своїх колекціях такі відомі модні бренди, як Valentino і приміряють законодавиці моди, передають Патріоти України.

Сорочки з традиційними українськими візерунками виглядають ефектно з абсолютно різними предметами гардеробу. Вони відмінно поєднуються, як з джинсами-скінни або модними бойфрендами, так і з джинсовими шортами і більш класичними брюками. Сучасні українські бренди пропонують вишиванки на будь-який смак - різних відтінків, текстур і моделей, що дозволяє створювати стильні образи - від вишуканих і елегантних до casual і навіть хіпстерських look-ів.

17 травня українці відзначали День вишиванки, покликаний зберегти споконвічні народні традиції створення і носіння етнічного вишитого українського одягу. Пропонуємо надихнутися трендовими образами з вишиванками і створити свій стильний look, головною прикрасою якого стане традиційна українська сорочка.

Вишиванка з джинсами-скінни із завищеною талією від Victoria Beckham, окуляри бренду Sunday Somewhere і броги від PRADA

Вишиванка, світлі джегінси від Frame, сумочка від GUCCI і класичні туфлі-човники від Christian Louboutin

Вишиванка зі світлими джинсами від бренду J Brand, сумка від Salvatore Ferragamo, окуляри від Ray Ban і туфлі від Saint Laurent у відтінку металік

Футболка-вишиванка з босоніжками на платформі від Paloma Barcelo, сумкою від GUCCI і окулярами від Chloe

Вишиванка і джинси-бойфренди від Dolce & Gabbana, сумка від Jimmy Choo і сліпони від бренду NO.21

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...