"Вистава для простих українців": Екс-співробітник СБУ розповів про справжні причини інсценування вбивства Бабченка

Такі інсценування проводяться і будуть проводитися для того, щоб задокументувати факт протиправних дій.

Про це в ефірі 24 Каналу розповів депутат Київоблради, екс-працівник СБУ Іван Ступак, передають Патріоти України.

"Але вони відбувалися на низькому рівні. І достатньо ситуації, коли кілер підійшов до квартири жертви. А з Бабченком зробили таке шоу для того, щоб показати виставу для простих українців. Обливання кров’ю, фотографії – це все було непотрібним", – сказав Ступак.

Депутат Київоблради також розповів, що СБУ діяла необачно і мало передбачити всі негативні наслідки. "Операція пройшла на світовому рівні, коли весь світ слідкував за цим. Тут є зрозуміла реакція Заходу і реакція Росії. Вище вже немає куди. І при плануванні потрібно було передбачити негативні наслідки операції, чим це може обернутися для всієї України. Наскільки я розумію, СБУ хотіли прослідкувати, як замовник йде до організатора вбивства і в той момент їх затримати. Але цього не сталося і все виглядає не дуже переконливо, як на мене. Ніякі прізвища не названо, до якого він підрозділу належить – теж", – зазначив екс-працівник СБУ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...