Вистрелив у спину товаришеві і добивав його прикладом по голові: Показали підозрюваного у вбивстві прикордонника (відео)

20-річному солдату строкової служби, який смертельно поранив 35-річного старшину Мостиського прикордонного загону, призначать психіатричну експертизу.

Обвинувачення вважає, що вбивство було умисним: солдат вистрілив в спину товаришеві по службі і добивав його прикладом по голові. Після скоєння злочину підозрюваний "посміхався і поводився дивно", передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Справою займається Державне бюро розслідувань і військова прокуратура. У слідства є кілька версій того, що сталося. За словами військового прокурора Львівського гарнізону Віталія Горпінича, будуть перевірятися такі версії, як дідівщина, проблеми в родині та інші.

"Він був призваний на строкову службу в листопаді 2018 року. Служив півроку, ніяких зауважень до нього раніше не було ", - зазначив прокурор.

Також повідомляється, що на час розслідування 20-річний військовослужбовець буде знаходиться під вартою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...