Витіснити з теле- і радіоефірів: Стало відомо про новий "сюрприз" для артистів-зрадників в Україні

Законопроект про покарання українських зірок за гастролі Росії містить в собі норму, яка може повністю витіснити "проросійських" артистів з вітчизняних теле- і радіоефірів.

Про це заявив у програмі "Кворум" на ObozTV програмний директор радіо "Країна ФМ" Роман Давидов, аналізуючи законопроект віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка, передають Патріоти України.

Зокрема, Давидов зазначив, що пропозиція обкласти таких артистів 20-відсотковим гастрольним збором є неефективною. На його думку, даний збір артисти будуть сплачувати за рахунок підвищення цін на квитки на свої концерти. "Якщо ти платив за концерт 1000 гривень, то тепер треба буде платити 1200. Ти заплатиш, якщо ти фанат цього артиста... Ходити менше не будуть. Є "вата", яка ходить, вона і буде ходити. Навіть якщо в два рази будуть дорожче квитки, вони будуть ходити. Так що це не спрацює", - зазначив він.

При цьому експерт зазначив, що в законопроекті міститься ефективний захід - вимога аудіо- та візуального титрування артистів, які виступали в Росії. "Я вам на 100% кажу - жоден телеканал, жодна радіостанція не буде в своєму ефірі робити аудіально "а зараз на нашому суперкласному радіо буде пісня нехорошої людини", - пояснив Давидов.

Також, за його словами, жоден телеканал не буде ставити в ефірі титр "зараз у нас буде г**но". "Тому жоден програмний редактор, директор каналу і радіостанції не буде крутити пісні тих артистів, про яких мова. Ми повинні мати від Національного комітету з телерадіомовлення чіткий список артистів, які виступають в країні-агресора. Автоматично для нас як комерційних медіа це означає, що їх не можна крутити... Прямої заборони не буде, але ніхто не наважиться поставити таку титровку", - додав експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...