Вивести на нейтралку та скомандувати "біжи": У Слов'янську говорять, що Наталя Королевська зібралась в снайперші "ДиНиРи"

На даний момент Наталія Королевська проходить курс навчання зі стрільби з пістолета.

Про це політик повідомила на своїй сторінці в Фейсбук, виклавши фотографії та підкресливши актуальність даного питання для себе, передають Патріоти України з посиланням на "Славянские ведомости".

Для чого їй знадобилися дані курси і чим викликаний інтерес - політик не повідомила. Однак можна припустити, що Наталія Королевська вирішила піти в "Народне ополчення Донбасу" або "Армію Південного Сходу" або "Новоросії" щоб наприклад захистити народ Південного Сходу і Донбасу від розп'ять "російськомовних немовлят" "Київською хунтою", як це сталося, за повідомленнями російських ЗМІ, 5 липня 2014 року в Слов'янську.

У народі Наталія Королевська славиться тим, що вперто не визнає Росію агресором.

Нагадаємо, Наталія Королевська є сестрою впливового російського державного діяча Костянтина Королевського, якого називають близькою людиною до чинного в Росії режиму диктатора Володимира Путіна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...