"Виводила за руку": Саакашвілі похвалився, що його бабця рятувала Сталіна

Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі розповів, як його прабабуся рятувала радянського диктатора Йосипа Сталіна.
Михайло Саакашвілі Про цю історію Саакашвілі згадав після того, як подивився гучний фільм "Смерть Сталіна" в одному з кінотеатрів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Сходили з друзями в кіно на "Смерть Сталіна". Супер крутий фільм. Моя прабабуся Тамара розповідала мені, як рятувала Сталіна від царських жандармів, виводила його за руку з дому її батька - багатого промисловця", - розповів політик. Саакашвілі додав, що "Сталін за добро її сім'ї відплатив конфіскацією майна і знищенням її батька і брата".

"Мій учитель англійської, Гела Чарквіані, протягом декількох років до смерті вождя часто бував у Сталіна разом з батьком, партійним босом Кавказу, і ситуація, яку він описував дуже схожа на ту, яка показана у фільмі. Тож рекомендую сходити та подивитися", - резюмував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...