Визнає лише "небесний суд": Репетиторка, що жорстоко знущалась над своїми вихованцями, зробила нову заяву (відео)

Репетитор, яка жорстоко била, душила і ображала учнів молодших класів в Одесі, заявила, що пишається своєю роботою.

За її словами, скоро її будуть судити на небі, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Раїса Лавриненко досі викладає, журналісти наштовхуються на учнів просто у неї вдома. Діти визнають, що вчителька била їх, але виправдовують - не сильно, без синців.

Сама ж репетитор пояснює, що так виховувала чесність і карала за брехню. Своєю роботою педагог пишається, а дітей, які виклали відео в мережу, називає зрадниками. Жінка пояснює, що стусанами перевиховувала учнів, яких шкільні педагоги визнали безнадійними.

"Мені 72 роки, я хочу потім перед Богом сказати: я зробила те, чого не зробив ніхто, я перекинула палицю, як то кажуть. Скоро мене там будуть судити", - показує на небо вчителька.

Після скандалу і розголосу до неї вже навідалася поліція - правоохоронці почали кримінальне провадження за фактом побоїв і мордування, хоча жодної заяви від батьків постраждалих дітей немає. Батько одного з хлопчиків, знущання над яким знято на відео, хоче судитися.

Як повідомлялося раніше, "набожна" репетиторка душила та била своїх учнів головами об стіл.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...