Вже нічого не змінити: "Катастрофа на Заході, здача "Л/ДНР", експансія Китаю та Японії на "східному фланзі", втрата Центральної Азії", - аналітик про нові реалії для Кремля

Зовнішня і внутрішня політика повністю провалена Кремлем. Росію Захід планомірно підводить до неминучої капітуляції.

Про те, яке майбутнє підготували Кремлю і РФ, розповів впливовий telegram-канал "Кремлевский безБашенник", передають Патріоти України.

Він звернув увагу на останнє одноголосне рішення ЄС про продовження санкцій проти РФ. Це було очікувано, враховуючи, що РФ до своєї репутації окупанта і агресора додала ще й піратство в Азові.

"Потуги российского МИДа... преломить тенденцию восприятия России в странах ЕС... должного эффекта не приносят. Не помогла и ставка российского руководства на недавнее председательство Австрии в ЕС, с которой было наметилась "особая дружба", и через которую Россия хотела улучшить отношения с Европой и смягчить санкционный режим. "Похоронным венком" этих надежд стал недавний шпионский скандал между", - констатував "Кремлевский безБашенник", уточнивши, що РФ очікує подальше погіршення відносин із Заходом.

Ресурс запевняє, що в планах "недругів Кремля" придушення волі путінського режиму, ізоляція РФ і тиск на неї інформаційними, політико-дипломатичними і навіть військовими методами. Підсумком капітуляції РФ, за даними "Кремлевского безБашенника", має стати зречення РФ від "Л/ДНР", після якого "республіки" зникнуть в момент. Готують для РФ і капітуляцію на півдні і сході країни. Її оформлять "під гаслом євразійської інтеграції", де частина територій перейде під протекторат Китаю і Японії.

"Под контроль китайского "дракона" перейдут бывшие среднеазиатские республики, став "винтиками" проекта Нового шелкового пути (его сухопутной части) из Поднебесной в Европу. На Востоке капитуляция будет оформлена как заключение "долгожданного" мирного договора с Японией", - розповів telegram-канал.

Головну капітуляцію, з його слів, Захід готує для Кремля. Останній вже ступив на цю "слизьку доріжку", розлютивши росіян підвищенням податків і пенсійного віку. Це, попередив ресурс, може "не просто розгойдати, але і розколоти країну на частини".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...