'Взрываются дети!'': Екс-нардеп-утікач зробив цинічну заяву про Україну на росТБ (відео)

Колишній народний депутат України Спиридон Кілінкаров, який втік до Росії, нахабно звинуватив Україну у війні на Донбасі і в загибелі дітей, які підриваються на мінах російських окупантів.
Спиридон Кілінкаров

Крім усього, він необґрунтовано поклав на Київ відповідальність за зрив Мінських угод, замовчуючи про всі злочини своїх кремлівських кураторів. Цинічну брехливу промову колаборант озвучив у ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Эти люди оправдывают режим, который в ходе антигосударственного переворота захватил власть, организовал войну, цивилизованную страну в центре Европы превратил в одно из самых заминированных государства в мире! Взрываются дети — они соболезнования выражают! Если бы вы реально соболезновали и переживали по этому поводу, уже бы давным-давно были бы приняты решения в Минске в отношении мирного процесса!", — прокричав у істериці Кілінкаров, намагаючись повісити провину за безчинства Росії на Донбасі на Україну, що потерпає від агресії.

Потім він впав у ще більший маразм, заявивши, що війну Росії проти України нібито нав'язує Захід, щоб згодом заволодіти новими територіями. Найбільш зацікавленою в такому сценарії зрадник України назвав Польщу.

"Когда говорят: "Вы, пожалуйста, введите войска и нападите на Украину!" — это же мечта, план Запада. Они хотят, чтобы Россия напала на Украину, чтобы в Украине развязалась тотальная война по всей стране. Они (поляки. — ред.) хотят видеть Украину слабой, разоренной. Они готовятся к тому, что Украина рано или поздно должна ослабнуть до тех пор, когда у них появится возможность все-таки отгрызть этот кусок!", — знервовано вигукнув Кілінкаров.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...