"XYECLA вам у печінку": "Кляті піндоси" заборонили росіянину використовувати автомобільний номер, який "може бути сприйнято вульгарно" (фотофакт)

Житель американського міста Маунтін-В'ю розповів, що автотранспортна інспекція (DMV), аналог російського ДАІ, заборонила йому використовувати номер «XYECLA» на його електромобілі Tesla.

Про це повідомляє Володимир Якунін у Facebook, опублікувавши лист з DMV, передають Патріоти України.
«Ваш особистий номерний знак «XYECLA», отриманий в 2018 році для Tesla, містить «XYE», що звучить як сленгове слово, що позначає чоловічі геніталії, коли вимовляється російською, і може бути сприйнято вульгарно», - наводить фрагмент листа.
За словами представника відомства, власник електромобіля може оскаржити це рішення протягом десяти днів. У автотранспортній інспекції обнулили його права на старий номер і пообіцяли прислати новий на заміну. За використання недійсного номера загрожує штраф.
Якунін розповів, що використовує номер з червня 2018 року, але до цього він стояв на BMW i3.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...