"И стар, и млад": У "військкоматах" бойовиків збирають списки чоловіків до 65 років

Бойовики «ЛНР» на території ОРЛО вимагають від підприємств надати в так звані «військкомати» списки чоловіків від 18 до 65 років.

Відзначається, що окремо повинні бути надані списки «призовників» (осіб у віці від 18 до 27 років «не пройшли військову службу») і «військовозобов'язаних» (осіб у віці від 18 до 65 років - звільнених від «військової служби на законних підставах і осіб пройшли військову службу»), передають Патріоти України.
Окупанти уточнюють, що «наличие в Ваших сотрудников воинских учетных документов с отметками о постановке или снятии с воинского учета военными комиссариатами Украины не является подтверждением пребывания граждан на воинском учете в военном комиссариате Луганской Народной Республики».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...