"Иди в п...зду". Данилко-Сердючка "блиснув" провідницькою культурою у фіналі відбору "Євробачення-2018"

Пізніше Андрій Данилко вибачився за лайки в прямому ефірі нацвідбору на "Євробачення 2018", але зазначив, що всі глядачі знають "слова на "п" і на "ж".

Андрій Данилко

Український співак Андрій Данилко посварився з адміністратором співачки Tayanna Олександром Кажияном під час фіналу національного відбору на "Євробачення 2018". Трансляцію в прямому ефірі вів канал "UA: Перший" в YouTube, передають Патріоти України.

За словами Данилка, багато говорили йому, що Tayanna співала під фонограму. Він попросив організаторів включити мінус пісні. Із залу Кажиян сказав: "Як вам не соромно, Андрій?" - на що Данилко відповів: "А це ще хто? Іди в п ... зду!"

Tayanna і її бек-вокалістки заспівали приспів. Після цього Кажиян продовжив кричати: "Ганьба! Як вам не соромно?" Данилко сказав: "Випийте таблетку! Хто ви такий? Охорона, виведіть його до однієї матері!"

Пізніше Данилко вибачився за лайки в прямому ефірі. "Україна, глядачі, ви мене вибачте, тому що реально людина мєни збивав. І коли ти працюєш, хочеш донести якусь думку, і хтось викрикує тобі непристойні образливі фрази ... Так що ви мене вибачте. Це, судячи з усьому, якийсь адміністратор або помічник, або хто він там, я не знаю ... Коли ти намагаєшся розвіяти ті чутки, які пишуть, ось я для кого працюю? Для себе? Для неї ж. Тому ще раз вибачте мене. Хоча, з іншого боку, ви ж знаєте всі слова і на "п", і на "ж", - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...