"Их нравы": На Росії медсестри викинули лежачого пацієнта біля гаражів (відео)

Дві медичні працівниці сочинської лікарні №4 будуть звільнені рішенням управління охорони здоров'я адміністрації міста.

Рішення стало результатом службової перевірки за фактом публікації відео з камери спостереження, на якому видно, як жінки в білих халатах вивозять хворого на інвалідному візку і викидають біля гаражів, - передають Патріоти України з посиланням на видання Кубань24.

Як пояснили медпрацівниця, вранці пацієнт зажадав, щоб його вивезли з лікарні, і стверджував, що на вулиці його чекає друг. За їх словами, вони доставили пацієнта на кріслі-каталці у вказане місце біля гаражного кооперативу і залишили, де він попросив. Слід зазначити, що видання називає жінок то медсестрами, то санітарками - це різні посади.

За даними "ЮГА.ру", дівчата сказали: "Заберіть собі його. Він нам не потрібен". Далі чоловіка помітив співробітник поліції, який і викликав бригаду швидкої медичної допомоги. Прибулі медики оглянули пацієнта і відвезли його назад в лікарню №4.

В управлінні охорони здоров'я пояснили, що чоловік має право відмовитися від медичної допомоги, але таке бажання повинно бути оформлено в письмовому вигляді. Відносно завідуючої відділенням триває службова перевірка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...