"Их нравы": На Росії підлітки забили до напівсмерті школяра (відео 16+)

Інцидент трапився у російському місті Новошахтинськ Ростовської області.
Справа школяр, якому не сподобався одяг

За даними Telegram-каналу LIFE SHOT, підліток тільки четвертий день навчався в новій школі, коли на нього накинулися однолітки і почали наносити удари в обличчя і стрибати всією вагою на голову, передають Патріоти України.

Школяр отримав струс мозку і черепно-мозкову травму, через що тиждень пролежав у лікарні.

"Це були хлопці з паралельного класу. Сказали, що після школи зустрінемося і поговоримо на футбольному полі. Я прийшов туди, там на мене чекали вони. Мене попросили зняти куртку, але я її залишив – знав, що буде бійка і подумав, що так буде м'якше падати. Я питав у нього: "Хоч скажи за що?" Питав його постійно, він не відповідав ... Я прокинувся на якийсь лавці, нічого не пам'ятав, і було холодно", – розповів потерпілий.

Підлітки розповіли журналістам, що таким чином один з них "запитав за шмот" з новенького.

"Декільком дев'ятикласникам не сподобався одяг хлопчика, який провчився 4 дні в нашій школі. Вони покликали його на стадіон і стали бити. Не думала, що в моїй школі може статися подібне", – уточнили школярі.

Поліція за даним фактом почала перевірку, вирішується питання про порушення кримінальної справи. Примітно, що підлітки забили хлопця до напівсмерті і залишили його лежати на вулиці. А швидку викликали очевидці.

Увага! Відео містить сцени насильства!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...