"Их нравы": На Росії військові побили водія за зауваження на дорозі (відео)

Через що саме виник конфлікт - невідомо. В середині відео чутно, як чоловік каже про "правий поворот з 4 смуги".

У Краснодарському краї Росії автомобіліст зробив зауваження водієві військової вантажівки, у відповідь з машини висипали солдати і побили його. Відповідне відео опубліковано на Facebook сторінці "Mash", передають Патріоти України.

Все що відбувалося зняла камера відеореєстратора.

На запису можна побачити, як двоє чоловіків по черзі спілкуються з водієм вантажівки. Через деякий час водій виходить з кабіни і штовхає одного з чоловіків. Відразу після цього з кузова вантажівки вистрибують більше десятка солдатів, деякі з яких завдають чоловікові удари.

Через що саме виник конфлікт - невідомо. В середині відео чутно, як чоловік каже про "правий поворот з 4 смуги".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...