"Их нравы": Перекочувавший на Москву Дорн шокував прихильників голим кліпом (відео)

​30-річний співак, який часто епатує публіку своїми витівками, появою в жіночому вбранні, знову здивував шанувальників.

Іван Дорн оголився в новому рекламному ролику і занурився в ванну з йогуртом, повторивши типові еротичні рухи жінок-моделей, передають Патріоти України.Таким чином Дорн на каналі «Че такие кислые?» В YouTube анонсував старт свого нового проекту. Це оригінальний серіал-мюзикл, який Дорн і його лейбл Masterskaya створюють в співробітництві з ... брендом йогурту!В кінці ролика з'являється неоднозначна напис «Coming Out» (визнання нетрадиційної орієнтації), яку швидко виправляють на «Coming Soon», що означає «скоро».

На каналі Дорна з'явилася перша, досить провокаційна, серія. За сюжетом Іван спілкується по скайпу з групою креативників, яким всього за добу потрібно придумати круту ідею на тему "епічний день". При цьому Іван характерно втирає в ясна йогурт, залишаючи білі сліди на вусах і бороді.

Поки заплановано шість серій проекту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...