"Их нравы": П'яна росіянка ледве не рознесла літак на Анталію (відео)

У мережі з'явилося відео з п'яною росіянкою - пасажиркою авіарейсу «Москва-Анталія». Судячи з усього, персоналу довелося зв'язати жінку.

Ролик викликав бурхливе обговорення в мережі. «Росіянка занадто рано почала святкувати відпустку і виявилася зв'язаною в літаку. Увімкніть звук і розділіть з нею біль», - йдеться в іронічному підписі до опублікованого відео в Facebook, передають Патріоти України.

Частина коментаторів порадила, як діяти стюардесам в подібних випадках - надіти парашут і пригрозити «персональної посадкою». Інші нагадали, як росіяни ганьбляться безпосередньо в готелях, які потім довго не можуть ліквідувати наслідки такого «відпочинку».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...