"Их нравы": Росію жахнула історія педофілів партії Путіна, котрі згвалтували десятки дітлахів

Наймолодшій жертві владних збоченців всього вісім років...

Віталій Курськов

У російській Астрахані почався процес у гучній справі колишніх депутатів обласної думи Віталія Курськова і Ігоря Поплевка: їх звинувачують у 78 епізодах згвалтувань і дій сексуального характеру відносно дітей. Жертвами педофілів – відомих, багатих і шанованих у місті людей – стали десять неповнолітніх, причому молодшій із них було всього вісім років, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Для цього Курськов і Поплевко орендували квартиру, а все, що відбувається фіксували на камеру – у них знайшли 1400 порнографічних знімків.

53-річний Віталій Курськов і 55-річний Ігор Поплевко – давні друзі, вони познайомилися ще в 90-х роках. На початку нульових обидва вступили в "Єдину Росію" і незабаром стали депутатами Астраханської обласної думи III скликання.Ігор ПоплевкоПотім Курсков познайомився з 20-річною Мариною. У новій знайомій були великі зв'язки у сфері комерційного сексу, і вона стала "ексклюзивним постачальником" дівчат.

У справі астраханських педофілів проходять потерпілими десять неповнолітніх, більшості з них 12-13 років. Їх заманювали грошима і подарунками.

Тепер обом педофілам може загрожувати довічне ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...