"Их нравы": Секс-символ пострадянських пенсіонерок звинуватили в згвалтуванні та побитті. Той образився і подав до суду

Знаменитий радянський і російський співак Олександр Сєров написав заяву за наклеп на учасницю реаліті-шоу "Дом-2" Дарину Друзьяк, яка звинуватила 64-річного артиста в побитті та зґвалтуванні.

Олександр Сєров

Як повідомляють росЗМІ, раніше 29-річна дівчина звинуватила виконавця в згвалтуванні і побитті. Вона заявила також, що нібито вагітна від нього, але боїться за своє життя, так як її можуть викрасти, передають Патріоти України.

Дарина Друзьяк

Співак же заперечував усі звинувачення. Він повідомив, що просто допомагав дівчині з житлом на прохання спільної знайомої. Сєров також розповів, що в квартирі, де він дозволив жити Дарині, він зберігав 320 тисяч рублів, а потім помітив, що ці гроші пропали. Виконавець зазначає, що у учасниці реаліті-шоу є судимість за крадіжку. За словами співака, він шкодує про знайомство з дівчиною.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...