"Их нравы": Собчак поскандалила з екс-дружиною свого коханця

Відома російська телеведуча Ксенія Собчак після офіційної заяви про розлучення з Максимом Віторганом продовжує привертати увагу. Черговим постом вона спровокувала скандал в мережі.

Ксенія Собчак

У новій публікації Ксенія, якій приписують любовний зв'язок з режисером Костянтином Богомоловим, поміркувала про прощення, написавши, що «мелкий и мелочный человек всегда видит унижение в том, чтобы признать неправоту», передають Патріоти України.

«Иногда ты искренне просишь прощения, а в тебя продолжают смачно плевать», — нарікала Собчак і закликала жаліти людей, «которые не могут справиться со своим эго, и быть довольным тем, что сам справился и таки извинился».

Підписники намагалися вирахувати, кому ж адресований цей філософський спіч і реакція не змусила довго чекати. Колишня дружина Богомолова Дарина Мороз на своїй сторінці в Instagram незабаром написала, що не любить «многоумные философские посты в Инста и моралите всякого рода многозначительные»."На мой вкус это глупо и пОшло", — написала актриса.

Дарина Мороз

Ображена такою реакцією Собчак відповіла у властивій їй манері, зарозуміло і образливо. «У карликовых умов есть отвратительнейшая привычка приписывать свою мелочность другим. Умный человек даже за глупостью ищет мудрость, пытается извлечь смысл даже из бессмысленного, а с глупым и пошлым человеком ведь как? Куда бы ни пришел, (даже куда его и не зовут вовсе), в первую очередь ему в глаза бросается Пошлость и Глупость. Из миллиарда возможностей он всегда, так сказать, найдет свое, родное. Так что если человек полдня думает про чужую пошлость, не мешайте ему», — відповіла Собчак.Сергій ШнуровВідповідати на це Дарина не стала. А ось давній «друг» Собчак музикант Сергій Шнуров не упустив можливості підколоти зірку черговим їдким віршем:

Новости читаю, там везде про Ксюху,
Я бельё чужое ненавижу нюхать,
И вообще совсем не профессор в этом,
Но выступлю её я апологетом.
Строила любовь, а вышло, как обычно,
В стиле рококо околостоличном.
Направления разные, но, а суть едва,
Чтоб она ни делала, всё один дом два.
Траги-драма-фарс в духе «я хуею»,
Как актрисой я восхищаюсь ею.
Журналист, политик, блогер и эм си,
Знает вся Россия, кого ни спроси.
Стильная и сильная, на глубоких щах,
Кто сравнится с нею в правильных вещах?
С благодарностью и любовью всё
И везде, и всем, мудрости несёт,
Честно, от души и глазами хлопая,
Не со зла она, просто хитрожопая.

Природно, Ксенія не змогла втриматися від коментаря і відповіла Шнуру. «Мне очень приятно, что каждый день мои фолловеры дают мне обратную связь! Каждый в меру своего таланта, но все стараются: кто-то текстик напишет, а кто-то и стихи… Я благодарна всем! Извините, что не могу вам всем отвечать персонально, но ваш звонок очень важен для нас! Не обижайтесь! Чмоки-чмоки», — написала Собчак.

Нагадаємо, причиною розриву зіркової пари Собчак і Віторгана називають роман телеведучої з режисером Костянтином Богомоловим. Пара довго приховувала стосунки, але їх все частіше стали помічати разом на світських заходах, в спільних поїздках за кордоном. Вони засвітилися в Парижі і в Празі. Кажуть, саме Собчак стала причиною розлучення Богомолова з актрисою Дариною Мороз. Втім, це не завадило режисерові зняти колишню дружину в своєму новому фільмі «Утриманки».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...