"Их нравы", "их профессионалы": У Росії пенсіонерка, на котрій лікарі "поставили хрест", оклигала в морзі і померла від жаху

"Смерть" жінки самостійно встановив, не викликаючи "швидку", працівник поліції...

В Амурській області (РФ) в морг привезли живу жінку, яку поліцейський вважав мертвою, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

11 січня в селі Василівка кілька людей розпивали вдома спиртні напої. Під ранок родичі виявили, що жінка 1956 року народження, яка брала участь в гулянці, не дихає. На місце викликали поліцію. Прибулий працівник не став викликати «швидку», і констатував смерть жінки самостійно, розповів головний лікар Білогірської лікарні Михайло Данилов.

Родичі почали готуватися до похорону. Викликали ритуальну службу і відправили «труп» в морг. При прийманні тіла співробітник моргу почав кріпити до трупа номерну бирку, і в цей момент пенсіонерка «ожила».

У морг викликали бригаду швидкої допомоги. Жінку доставили в реанімацію, лікарі протягом 2 годин намагалися її врятувати, але безуспішно. За попередніми даними, причиною смерті стало переохолодження і отруєння. За даним фактом призначено службову перевірку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...