"Из чего только сделаны киллеры": Невзоров поділився відео про "бурхливу молодість" невдахи, що намагався вбити Осмаєва (відео)

Російський публіцист Олександр Невзоров опублікував відео про молодість Артура Денісултанова-Курмакаєва на прізвисько "Дінго" - кілера, який у Києві робив замах на чеченського добровольця, відомого воїна АТО Адама Осмаєва.

Артур Денісултанов-Курмакаєв

Відео з'явилося на каналі в YouTube публіциста, повідомляють Патріоти України.

"Рідкісна та кумедна плівка", - прокоментував Невзоров.

Він наголосив, що вона дає уявлення про те, з якого матеріалу робляться кілери - якої має бути людиною і яку мати молодість.

"Ні для кого не секрет, що майже все, пов'язане з покупками і продажами, перекидання партій автомобілів у Петербурзі, міцно пов'язане м'яко кажучи із серйозними неофіційними структурами. Хаос у цій делікатній сфері творить тільки шушара - зальотні перегонщики, кримінальна дрібнота. Часом свавілля дрібноти призводить до серйозних розборок - револьверним, автоматним та іншим. Найближчим часом у місті можлива така ж ситуація. Близько шести автомобілів нерозважливо вкрадені зі стоянок і дворів... Представник групи петербурзьких чеченців Артур холоднокровно і впевнено прийшов, впевнений, що неминучу бійню - відплата за беззаконня можна і потрібно запобігти", - йдеться на відео.

Зазначається, що майбутній кілер прийшов розбиратися з приводу викрадених машин.

"Господар зробив машини для себе. Ви просто напевно не знали, з ким зіткнулися... проблема не в машинах, проблема в іншому - нехай люди зателефонують і скажуть: "хлопці, ми були неправі" і "давайте знайдемо спільну мову". Інакше ми володіємо інформацією, щоб швидко вжити заходів. Я тому і тут, щоб не приймати. Якщо люди зрозуміють, що ми до них ставимося по-людськи, вони теж спробують до нас так само. Тому що, якщо ми почнемо відноситься до них не по-людськи, це дуже погано закінчиться. і будуть проблеми і для нас, і для них. А для них - у першу чергу", - говорить "Дінго" на відео.

Він наголошує, хто конфлікт треба залагодити, інакше у всьому місті виникнуть проблеми.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...