З 15-річною: Путін порушив російське законодавство (фото)

На московському стадіоні "Лужники" відбувся мітинг на підтримку кандидата в президенти Росії Володимира Путіна.

У заході взяли участь багато відомих спортсменів, зокрема - 15-річна олімпійська чемпіонка Пхенчхана в фігурному катанні Аліна Загитова, що заборонено законами РФ, передають Патріоти України.

Згідно статті 48, пункта 6, Федерального закону "Про основні гарантії виборчих прав і права на участь у референдумі громадян Російської Федерації": "забороняється залучати до передвиборної агітації, агітації з питань референдуму осіб, які не досягли на день голосування віку 18 років, в тому числі використовувати зображення і висловлювання таких осіб в агітаційних матеріалах".

У тій же статті уточнюється, що до агітації відноситься "діяльність, що сприяє створенню позитивного чи негативного ставлення виборців до кандидата, виборчого об'єднання, висунувшого кандидата, список кандидатів".

Порушникам загрожує штраф на суму від 1 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саму Загитову можуть доставити в поліцію.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...