З 19 грудня Німеччина відкриває двері для українських заробітчан

19 грудня німецький парламент зніме обмеження на використання легального праці іноземних робітників.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Євген Черняк, передають Патріоти України.

"Зараз німецький роботодавець обмежений зобов’язанням віддавати пріоритет працівникові з Німеччини, в другу чергу зобов’язаний прийняти на роботу громадян з Євросоюзу.

Якщо роботодавець не зміг закрити вакансію працівником громадянином німеччини або з ЄС за два місяці , то тільки тоді він може найняти іноземця НЕ з ЄС. Тепер це обмеження знімається! Закон запрацює з Нового Року.

У Німеччині дефіцит понад півтора мільйона робітників. Середня зарплата в Німеччині 3. 300 євро.

Для українських заробітчан відкривається новий, дуже ліквідний ринок. За людей щиро радий.

Але, якщо український роботодавець запропонує навіть рівну зарплату на тлі всього того, що відбувається в Україні, будь-яка нормальна людина поїде і відвезе дітей. І буде жити в хороших умовах. Діти навчатимуться в нормальних школах. Ходитимуть по безпечним вулицях. Користуватимуться нормальною медициною. Переміщатимуться по відмінним дорогами. Це очевидно.

Україна дуже скоро перетворитися на країну пенсіонерів і корупціонерів.

З ким залишаться українські роботодавці важко уявити. На місце виїхали поляків приїхало пару мільйонів українських робітників. Кваліфікованих і невибагливих. На місце виїхали українців ніхто не приїхав і не приїде. Є більш благополучні країни з нормальними умовами життя. Туди і поїдуть трудові мігранти."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...