"З Гонконгу з привітом": Столичні митники в експрес-посилці з документами знайшли дві сотні діамантів (фото)

Інцидент стався на митному посту "Спеціалізований" у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України в Києві, передають Патріоти України.
«Торбинка з прозорими каменями знаходилася в спеціально вирізаному у документах отворі. Невластиве для документів вкладення митники помітили під час здійснення митного контролю за допомогою рентгенологічного обладнання. За результатами митного огляду співробітники митниці нарахували 205 каменів прозорого кольору. Відправлення надійшло в Україну з Гонконгу. Отримати коштовності повинен був наш співвітчизник, житель одного з регіонів України», - йдеться в повідомленні.

Згідно експрес-тесту виявлені камені є діамантами, їх вартість, чистоту і якість огранки встановлять експерти-геммологи.

На даний момент триває документування виявленого правопорушення за ознаками порушення митних правил, передбачених ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкції статті передбачають конфіскацію виявлених предметів правопорушення та штраф у розмірі 100% їх вартості.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...