З Криму повідомили, на коли окупанти готують масштабне вторгнення в Україну

Літо – осінь 2018 року є вкрай небезпечними для України в контексті можливої повномасштабної агресії Росії проти України.

Про це у своїй колонці на сайті видання Крим.Реалії написав кримський політоглядач Сергій Стельмах (ім'я та прізвище автора змінені в цілях безпеки), передають Патріоти України.

За словами експерта, точним індикатором наближення вторгнення стане масоване перекидання в Крим ударних частин та з'єднань російської армії.

Приводом для введення військ може стати практично все що завгодно.

"Чергові "українські диверсанти", інсценізація теракту в будь-якому місті півострова і навіть водна проблема. Крим повільно вмирає від зневоднення, на що в Москві вже не раз звертали увагу. Або ж надумані загрози "народу Донбасу" з боку українських силовиків", - написав експерт.

Навіть якщо Росія не почне масштабний наступ, військова загроза все одно буде зберігатися.

"У будь-якому випадку літо-осінь 2018 року можуть бути дуже "гарячими" для України. Стратегічні цілі Кремля залишаються незмінними. Спочатку росіяни планують отримати політичний контроль над Києвом, а потім поступово ліквідувати українську державність. Навесні 2014 року в Кремлі вважали, що можуть зруйнувати Україну з наскоку, "відкусивши" Крим і наповнивши схід країни терористами і диверсантами", - зазначив Стельмах.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...