З нагоди Дня Повітряних Сил: "Президент піариться, літаючи на винищувачі, однак бойова авіація України вже три роки не воює", - екс-дипломат

Не пригадую, щоб в День працівника ЖЕКів (третя неділя березня) президент почистив сміттєзбірник в одному з під”їздів в багатоквартирних будинках в Житомирі.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише громадський активіст Богдан Яременко, передають Патріоти України.

"Також не пригадую, щоб в День таксиста 22 березня президент в Одесі підвіз когось з аеропорту в центр міста.

У всесвітній день метереології президент навіть не зробив спробу прогнозу погоди.

В День геолога президент не відкрив нове родовище газу.

Нічого не очікував від президента, а він нічого і не робив в День психолога (23 квітня), 26 квітня в Міжнародний день секретаря президент України не відповідав власноручно на телефонні дзвінки в АПУ, не пригадую його натхненно танцюючим в Міжнародний день танцю.

Не знаю, як президент відзначив День кадровика 24 травня - може провів відбір кадрів на десяток вакантних посад послів?

День хіміка близький президенту, але в сенсі переносному.

4 червня в День працівників водного господарства президент не проінспектував жодного ставка і не проїхав на баржі з Херсону куди-небудь.

Не пошив навіть шкарпеток в День праціаника легкої промисловості, не розмитнив власноруч хоча би один контейнер в День митника, не зловив навіть жабу у Всесвітній день рибальства 27 червня.

Цинічно бездіяв президент в День шахіста і в День етнографа.

А головне - не стрибнув з парашутом в День парашутиста. Навіть парашут не склав.

Ображені в своє професійне свято без президентської допомоги залишились інкасатори.

Даремно провідниця поїзда Хмельницький-Суми очікувала президента в своєму плацкартному вагоні в День залізничника. Не поїхав президент на поїзді.

Зате ось з нагоди Дня Повітряних Сил президент здійснив польот на бойовому винщувачі. Ні, не подумайте - президенту нічого не загрожувало, він не облітав лінію фронту, не імітував атаку в напрямку повітряного простору над Кримом. Просто перелетів з Києва у Вінницю на урочистості. Ну, а чого? Виглядає круто, а оплачують атракціон українці. Чому б і не політати?

Ось тільки через нашу нездатність подавити засоби ППО ворога бойова авіація України вже три роки не воює. Але хіба це заважає піару президента і верховного головнокомандувача?

P.S. скільки в передвиборних програмах не пиши "жити по-новому", а все рівно міні-путін виходить..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...