З просвітницькою метою: У столиці України відкриють музей сексу (фото)

В першу чергу майбутній музей буде пізнавальним і освітнім. Його мета - просвітництво українського суспільства про сексуальну культуру і фізіології.

У Києві цієї весни відкриється музей сексу SexEdMuseum. Про це повідомили його організатори на сторінці майбутнього музею Sex. Ed. Museum - Kyiv у Facebook, передають Патріоти України.

Ідея його створення прийшла три роки тому, розповіла одна з організаторів музею Юліана Толкачова. В першу чергу майбутній музей буде пізнавальним і освітнім. Його мета - просвітництво українського суспільства про сексуальну культуру і фізіології. "Вивчаючи досвід зарубіжних закладів, ми звернули увагу, що більшість з них носять розважально-епатажний характер, що межує з вульгарністю. У той же час, займаючись сексологією, психологією і просвітою, ми постійно стикалися з катастрофічно низьким рівнем сексуальної культури в українському суспільстві. Люди часто не знають навіть власної фізіології, а теми сексу або табуйовані, або вважаються "незручними". Чи варто взагалі згадувати, що люди масово вчаться займатися сексом по "фільмах для дорослих", які неймовірно далекі і від реальності! На консультаціях доводиться розповідати елементарні речі. Саме тому нам захотілося, щоб в Києві був освітній музей сексу", - розповіла Юліана.

Музей сексу SexEdMuseum буде працювати на постійній основі і буде відкритий для всіх жителів столиці і гостей міста.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...