З рушниці по медиках і собака на копів: На Харківщині "швидка" потрапила під обстріл

Чоловік 50 років обстріляв з гвинтівки бригаду «швидкої допомоги», яка приїхала за викликом його дружини в селищі Солоницівка Харківської області.

Про це повідомила фельдшерка Тетяна Пахомова на сторінці Центру екстреної допомоги та медицини катастроф, передають Патріоти України.

«Потерпілий відмовився контактувати з нами, замість цього прихопив заряджену гвинтівку і почав погрожувати лікарям. І тут ми зрозуміли, що словом „безпечно“ і не пахне. Швидко покинули приміщення, а в спину звучали постріли», — написала Пахомова. За її словами, на поліцейських, які приїхали за викликом медиків, чоловік спустив собак.

У відділі комунікації Нацполіції області журналістам повідомили, що на даний момент встановлено, що мешканка Солоницівки викликала швидку допомогу своєму чоловіку, якому стало погано. «Під час розмови з медичними працівниками 50-річний „пацієнт“ пішов у кімнату і через деякий час повернувся з гвинтівкою в руках і, направивши гвинтівку на фельдшера, попросив залишити його житло», — сказано в повідомленні поліції.

Чоловік вистрілив після того, як медики сіли в автомобіль і від’їхали від будинку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...