За день до своєї смерті Нємцов напророкував Путіну долю Гітлера (відео)

За день до своєї трагічної загибелі російський опозиційний політик Борис Нємцов заявив, що з часом ставлення до президента РФ Володимира Путіна та періоду його керування державою буде таким самим, як до Адольфа Гітлера.

Про це Нємцов сказав на зустрічі з журналістами та представниками інших опозиційних рухів 26 лютого 2015 року. Зустріч була присвячена підготовці до мирного маршу "Весна" проти диктатури, пропаганди та війни з Україною. Вже 27 лютого Нємцова вбили кількома пострілами у спину. Відео з виступом Нємцова та його роздумами про так звану системну (дозволену) опозицію в Росії нещодавно опублікували у YouTube, передають Патріоти України.

"Все це відразу – я наголошую, відразу – розвернеться на 180 градусів, так само як розвертається на 180 градусів будь-яка тотальна брехня. У 30-ті роки німецький народ був зачарований Гітлером, а зараз Гітлера усі ненавидять. Ось точно таке ж буде з Путіним. Просто те ж саме, один в один", – заявив за день до своєї загибелі Нємцов.

"Я розумію, що зараз говорити про це видаватиметься комусь дуже неприємним, але за деякий час, коли Путіна не стане, а у нас залишиться стенограма сьогоднішньої зустрічі, мені буде дуже цікаво, щоб усі присутні її знову послухали", – додав опозиціонер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...