"За две недели": У РФ "пригрозили" Україні захопленням нових територій

У Держдумі Росії вважають, що терористи "Л/ДНР" здатні за два тижні захопити Харків, Дніпро та Одесу.

Віктор Водолацький

Таку заяву зробив заступник голови комітету Держдуми у справах СНД Віктор Водолацький в інтерв'ю "Національній службі новин", передають Патріоти України.

"Якби Захарченко та Пасічник виявили бажання, то за два тижні їх ополченці дійшли б до Дніпра, бо населення і Харківської, і Дніпропетровської, і Одеської області сьогодні вже готове взятися за вила, щоб позбутися від тієї влади, яка зробила їх жебраками" , - вважає Водолацький.

"Народне невдоволення там величезне, просто люди поки не вийшли на вулиці. Якщо будуть якісь дії з боку армії "ЛНР" і "ДНР", то воно збільшиться в рази", - упевнений він.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...