За Фрейдом: "У промові Путіна на прес-конференції з Трампом було три серйозні й важливі проколи", - Бацман (відео)

Путін проговорився, що це Росія проводила "референдум" у Криму, проколовся на фактах, коли сказав, що російська розвідка ще не цікавилася Трампом у 2013 році, і збрехав, заявивши, що не знав про тодішній його візит до Москви.

Олеся Бацман

Президент Росії Володимир Путін допустив як мінімум три серйозні проколи під час спільної з главою США Дональдом Трампом прес-конференції 16 липня. Про це заявила в ефірі каналу "112 Україна" головний редактор інтернет-видання "ГОРДОН" Олеся Бацман, передають Патріоти України.

"Перше: уперше офіційно, тим паче на такому рівні, Путін заявив: "Ми провели референдум у Криму згідно з міжнародними нормами". Тобто він визнав, що Росія вторглася і втрутилася в суверенну державу. Уперше, вийшовши на прес-конференцію із президентом США, тобто із президентом іншої країни-гегемона, Путін каже: "Ми провели цей референдум". Я думаю, що через якийсь час, коли буде суд, причому я сподіваюся, що в Гаазі, обов'язково цей шматок аналізуватимуть і підшиють у справу", – зазначила журналістка.

Вона додала, що навряд чи Путін навмисно сказав саме так. На її думку, російський лідер просто забрехався і забув, якою була його попередня версія подій у Криму. "Тут спрацював такий фактор "за Фрейдом". Я не думаю, що це було сказано свідомо. Чому я люблю говорити правду? Тому що правда робить твоє життя легким, тобі не потрібно потім щось згадувати і тренувати свою пам'ять. Ти збрешеш, а через деякий час не пам'ятатимеш, як ти сказав. А коли ти говориш завжди так, як було, тебе неможливо викрити, бо правда є правда. Це була обмовка "за Фрейдом". Так, на тлі ейфорії, але це неважливо. Напруга, камери, переговори – усе це дається взнаки", – припустила Бацман.

Другим недоліком головний редактор видання вважає заяву Путіна, що для російських спецслужб Трамп не становив інтересу, поки не повідомив про своє бажання балотуватися у президенти, а отже, жодного компромату російська розвідка на нього під час візиту до Москви у 2013 році не збирала. Журналістка нагадала, що Трамп заявляв про свої президентські амбіції ще з 1987 року. "Ще в 1987 році, напередодні виборів президента США у 88-му, Трамп в інтерв'ю американським ЗМІ сказав, що він, можливо, буде балотуватися у президенти США, а якщо він піде – обов'язково переможе. У своїй трампівській манері. Бізнесмен, який займався нерухомістю, дуже ексцентричний, мав такі амбіції. У 1987 році він уперше побував у СРСР і вже заявив про свої президентські амбіції. Він повторив, що хоче бути президентом США у 1999 році, напередодні виборів у 2000-му. І він продовжував повторювати свої заяви, що він має такі політичні амбіції. Ось другий прокол Путіна", – заявила вона.

Третьою помилкою російського президента Бацман назвала його брехню про те, що він не знав про візит Трампа до Москви у 2013 році. На початку 2017 року видання BuzzFeed, посилаючись на свої джерела, писало, що Трамп під час поїздки до Москви знімав президентський номер у готелі "Рітц-Карлтон", запрошував туди повій і влаштовував оргії, і ці факти лягли в основу доповіді російських спецслужб із компроматом на майбутнього президента США.

"Путін каже, що він не знав, як Трамп приїжджав на цей конкурс. Неправда. Араз Агаларов, мільярдер, який організовував цей конкурс і заплатив Трампу $12 млн 200 тис. за його приїзд і участь, говорив у інтерв'ю, що вони чекали на цьому конкурсі на Путіна до останнього моменту. І у Трампа була ледь не нав'язлива ідея – він дуже хотів познайомитися з Путіним. Перед конкурсом він написав і передав із [прес-секретарем глави Кремля Дмитром] Пєсковим лист, він заманював Путіна і написав, що там будуть "табуни красивих дівчат". І коли летів до Росії, у Twitter зробив запис, що "хлопці, я планую зустрічатися з Путіним, і ми напевно з ним станемо найкращими друзями". Тобто він дуже хотів із ним подружитися", – розповіла головний редактор "ГОРДОНа".

Вона наголосила, що Путін не просто знав про візит Трампа і його бажання зустрітися, але й передав йому подарунок. "Тоді Путін не зміг, він останнього моменту скасував цю зустріч, і Агаларов говорив про це ще тоді, в інтерв'ю Washington Post. І він передав сувенір для Трампа і записку, як сказав Агаларов, із дуже теплими словами. Я думаю, що Трамп її досі зберігає. І лакову розписну скриньку – справжній традиційний російський сувенір. І після цього говорити, що Путін не знав, що Трамп приїхав до Росії? Слухайте, це смішно", – вважає журналістка.

Про зв'язки російського президента із Трампом задовго до виборів у США свідчать і російські вливання в бізнес нинішнього глави США, додала вона. "Трамп тільки офіційно чотири рази був банкрутом, а на межі банкрутства він був набагато більше разів. І практично щоразу його так чи інакше рятували російські гроші. А якщо точно – путінські гроші, олігархів із його оточення", – заявила Олеся Бацман.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...