За гарні комісійні: Зірка Голлівуду не шкодує епітетів для Путіна

Американський режисер Олівер Стоун назвав президента РФ Володимира Путіна "справжнім сином Росії".
Олівер Стоун"Я трохи вивчав Росію і неодноразово бував у цій країні. Уперше я приїхав сюди, щоб узяти інтерв'ю в дисидентів", – розповів Стоун в ефірі телеканала RT, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що 1982 року працював над фільмом під назвою "Непокора" про дисидентів, яких випускали з психіатричних лікарень.

"Я завжди намагаюся залишатися вірним правді. У розмові з паном Путіним я жодним словом не згрішив проти істини. Я не лукавив і відразу сказав президенту: "Мене вражає, що ви справжній син Росії", – розповів Стоун про свою роботу над фільмом про російського президента.

"Під час інтерв'ю я ставив Путіну жорсткі запитання і відчував, як він дратувався, коли я намагався на нього тиснути, торкаючись теми демократії, передання верховної влади в країні і прийдешніх виборів", – зазначив режисер.

Американський канал Showtime показував чотирисерійний фільм Стоуна "Інтерв'ю з Путіним" із 12-го до 15 червня. У Росії стрічку транслював "Первый канал" 19–22 червня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...