За Януковичем зарезервувати тупик? - В Ірпені скандал через перейменування вулиці на честь відомого корупціонера

Ірпінська міськрада планує назвати одну з вулиць міста на честь екс-ректора Податкової академії Петра Мельника.

Петро Мельник

Зокрема, йдеться про перейменування вулиці Дем'яна Попова – радянського гомеопата і засновника Київської гомеопатичної школи, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Ініціативу переназвати вулицю на честь покійного ректора підтримав екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк.

Петро Мельник помер 16 грудня 2018 року у клініці "Феофанія" від двосторонньої пневмонії у віці 61 року. Він очолював Національний університет державної податкової служби України як ректор з 1991 року. У 2013 році Мельника зловили на хабарі від двох громадян за вступ до університету їхніх родичів. У його кабінеті знайшли $30 тис. У серпні того ж року Мельник втік з-під домашнього арешту до США. В Україну він повернувся у квітні 2014 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...