"За кермом Mazda була дружина колишнього начальника ГУВС Кривого Рогу": Дружина загиблого криворожанина прокоментувала жахливу ДТП

17 квітня вранці в Кривому Розі сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинули 8 чоловік, ще 21 постраждали.

18 квітня стало відомо, що в лікарні від отриманих травм під час жахливої аварії помер Віталій Міщенко. Йому було 47 років, передають Патріоти України з посиланням на "Перший Криворізький".

Дружина померлого в результаті жахливої аварії криворіжця прокоментувала трагедію. "Я це так не залишу. Будемо судитися. Я не здивуюся, якщо завтра скажуть, що водія не зможуть знайти. Мені потрібно було рятувати чоловіка. Сім'я водія не надавала жодної допомоги. На сьогоднішній день мого чоловіка немає. Я залишилася одна. Є дорослі діти. Я не знаю, що мені робити", - крізь сльози розповіла Ірина Міщенко.

Крім того, вона стверджує, що під час аварії за кермом Mazda перебувала дівчина. Ірина передбачає, що чоловік, якому правоохоронці повідомили про підозру у рамках частини 3 статті 286 КК України, сидів на задньому сидінні авто і тепер "вигороджує" дівчину.

До речі, місцеві жителі стверджують, що за кермом Mazda дійсно була молода жінка - дружина колишнього начальника ГУВС Кривого Рогу. "Він їхав теж в цій машині, коли все трапилося - то вона зникла, а він узяв провину на себе. Йому і за віком втрачати нічого, і він дійсно онкохвора людина. Але за кермо він ніколи не сідав. У дев'яності він кришував ОЗУ Ассирійців", - розповів один з жителів Кривого Рогу.

Нагадаємо, у вівторок, 17 квітня, близько шостої ранку у Кривому Розі біля міськвиконкому авто Mazda зіткнулося з маршруткою. Її винесло на зустрічну смугу. Відбулося зіткнення з автобусом АМКР.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...