За хамство стосовно Маркевича: Суркіса можуть покарати за довгий язик

Голова Комітету етики та чесної гри Федерації футболу України Франческо Баранка припустив, що президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс може бути покараний за слова про Мирона Маркевича.

Ігор Суркіс

Про це повідомляє Футбол NEWS, передають Патріоти України.

Раніше Мирон Маркевич прокоментував рішення Лозаннського суду про "справу Маріуполя", заявивши, що його не здивував результат справи, і що Суркісам "не варто виставляти себе на посміховисько".

Відповідь Ігоря Суркіса привів журналіст Андрій Шахов у своєму Фейсбуці: "Як ви думаєте, чому тренер фіналіста Ліги Європи досі не затребуваний ні у себе в країні, ні за кордоном? Так все з цієї ж причини: договорняки. Ніхто не хоче з Маркевичем зв'язуватися, ось він і сидить в Федерації футболу", - процитував Шахов Суркіса.

На ці слова звернув увагу голова Комітету етики та чесної гри Франческо Баранка, який заявив, що якщо Комітет знайде в словах Ігор Суркіса наклеп, то за нього може послідувати покарання: "Зараз це питання вкрай актуальне. Я вніс пропозицію на розгляд Федерації, і його втілення зараз на фінальній стадії. Головна мета наступна: якщо людина пов'язана з футболом, має інформацію про договірні матчі, проте не повідомляє про це - вона також повинна нести відповідальність. Якщо звучать звинувачення в договірних матчах, проте докази замовчуються, ми не можемо цього приймати. Те ж правило стосується і звинувачення футбольних суддів у хабарництві", - сказав Баранка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...