"За крок від війни!": "Між Російською Федерацією і Україною може виникнути серйозний військовий конфлікт у Азовському морі", - військовий експерт

На думку британського полковника, наразі Україна вибудовує стратегію стримування...

Таку думку висловив британський військовий експерт, полковник Глен Грант, зазначивши, що поки країни зайняли вичікувальну позицію, передають Патріоти України.

"Так, ви за крок від війни (в Азовському морі. — ред.). Якщо Росія побачить можливість отримати щось, вона за це візьметься. Наразі Україна вибудовує курс не йти у наступ проти Росії, не починати сутички доти, доки сама не буде готова до наступальних дій, це стратегія стримування", — наголосив він.

При цьому, на думку Гранта, можливості в України є, наприклад, взяття під контроль сіл у "сірій зоні". "І мені здається, це необхідно робити постійно, якщо випадає така можливість для України. Якщо є можливість просуватися вперед — це необхідно робити", — додав він.

Військовий експерт уточнив, що Росія планує щось серйозне: проводить навчання, витрачає купу грошей, збільшує оборонний бюджет, вилучаючи гроші з освітньої, соціальної сфер, зі сфери охорони здоров'я. "Ви не станете цього робити, тільки якщо ви не налаштовані серйозно", — підсумував Грант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...