За критику Путіна: У РФ суворо покарали десантника

Суд в Новоросійську замінив умовний термін на реальний військовослужбовцю повітряно-десантних військ Асхату Алібекову, який в лютому цього року опублікував на YouTube відео з критикою на адресу президента Росії Володимира Путіна.
Асхат Алібеков

Десантника засудили до трьох років позбавлення волі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Алібеков був засуджений до умовного терміну в травні 2017 року. Його звинуватили в нанесенні побоїв іншому військовослужбовцю. Десантник визнав свою провину і отримав три роки умовно.
5 липня нинішнього року Алібеков був затриманий. На нього склали протокол про непокору співробітнику поліції і заарештували на п'ять діб. Після закінчення адміністративного арешту Алібекова відвезли в ізолятор тимчасового утримання. На наступний день суд замінив йому умовний термін на реальний. За словами дружини військовослужбовця, рішення обґрунтували тим, що Алібеков порушив порядок відбуття умовного покарання.
У лютому 2018 Алібеков опублікував на своєму YouTube-каналі відео з критикою на адресу президента Росії Володимира Путіна і майбутніх виборів глави держави. Десантник заявив, що Путін приховує реальну кількість загиблих російських солдатів в ході збройного конфлікту на сході України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...