За критику Росії: Улюбленому акторові Путіна "світить" в'язниця (фото, відео)

Скандальний російський актор в Іспанії різко висловився про РФ.

Олексій Панін

Олексій Панін може потрапити під кримінальну статтю за критичне висловлювання про Російську Федерацію. Скандальний актор зараз відпочиває в Іспанії, і у своєму Instagram не схвально відгукнувся про рідну країну. Через ці слова адвокат Олександр Сергєєв написав заяву до Слідчого комітету РФ, передає "Mash" у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Також наводиться відповідне фото документа.

Зазначається, що юрист має намір змусити актора відповідати за свої слова про "брудну, кримінальну, гомофобну Росію" в суді. Паніну "світить" кримінальна справа за статтею 282.

У заяві йдеться про те, що Панін у своєму пості в мережі "розповів про ненависть до Росії та росіян", що його батьківщина - це планета Земля, а у РФ "люди ненавидять одне одного і всіх навколо себе", і у ній "ніколи нічого не зміниться".

Адвокат зазначив, що через це повідомлення Паніна отримав "моральні страждання".

Так, раніше Панін опублікував у мережі фото з ЛГБТ-параду в Іспанії і розповів, що "на відміну від нашої скудоумної і гомофобної країни, у всьому світі гей парад це свято для жителів усього міста".

"Люди, не залежно від їх сексуальної орієнтації, радіють життю і веселяться! Люди люблять один одного і поважають, а не існують як стадо зомбованих баранів!" - йдеться в повідомленні.

Пізніше актор виклав відео ролик та зізнався, що в Іспанії "дуже кльово".

При цьому ще через кілька годин (після того, як в мережі з'явилася новина про заяву проти актора) Олексій написав новий пост, в якому розповів про ностальгію за батьківщиною, де він готовий "нескінченно розгрібати вітчизняні смітники".

"Як же я хочу скоріше додому, в Росію! Набридли ці пальми, це мерзенне море! Хочу в рідну Москву, миле Бутово або у Митино! Хочу скоріше побачити щасливі і радісні обличчя співвітчизників! Задовбали ці іспанці! Батьківщина, пробач! Візьми в свої обійми блудного сина! Готовий нескінченно розгрібати вітчизняні смітники!" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...