За отруєння півсотні дітей - штраф: Суд виніс вирок екс-директору дитячого санаторію на Запоріжжі

Бердянський суд Запорізької області оголосив вирок екс-керівнику санаторію "Лазурний" в Бердянську, згідно з яким їй присудили штраф у розмірі 4250 грн за фактом отруєння 46 дітей.

Про це повідомляється у реєстрі судових рішень, передають Патріоти України.

Екс-директор визнала свою провину. Її також позбавили права обіймати певні посади на рік.

Однак суд звільнив її від цього покарання згідно із законом про амністію. Підставою став пенсійний вік екс-директора та кваліфікація злочину як невеликої тяжкості.

Нагадаємо, 20 липня 2017 року на четвертий день після початку зміни в бердянському дитячому санаторії "Лазурний" за попередньою інформацією у 30 дітей були виявлені симптоми кишкового отруєння і ротавірусної інфекції. Надалі кількість дітей, які отруїлися, зросла до 46 осіб.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...