За патріотизм і не згадувати: "Хотите посмотреть, кто будет управлять страной, если Тимошенко станет президентом, приезжайте в Черкассы! Шайка тупых, лживых бандитов!" - блогер

Український блогер жорстко відповів всім тим, хто вірить в "захмарні президентські рейтинги" Тимошенко.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко і Юлія Тимошенко

На прикладі Черкас блогер Кім Ахеджаков показав, на що може перетворитися країна, якщо "бютівці" на чолі з Юлією Тимошенко дорвуться все-таки до влади, передають Патріоти України.

У своєму пості в Facebook Ахеджаков яскраво описав, що відбувається в Черкасах, де в кріслі мера сидить якраз ставленик Тимошенко Анатолій Бондаренко.

"На згадку про день Незалежності в Черкасах. У цьому році на 24 серпня виявився я в цьому чудовому місті, де править (вірніше грабує) мер від БЮТ Анатолій Бондаренко.

Ще раз основна теза: Хочете подивитися, хто буде керувати країною, якщо Тимошенко стане президентом, приїжджайте в Черкаси! Зграя безпринципних, тупих, брехливих бандитів!!!

Хочете подивитися, як буде розвиватися економіка України, якщо Тимошенко стане президентом, приїжджайте до Черкас. Найбагатше місто з мільярдним бюджетом не може відремонтувати дороги, хоча б ямковий способом! Дійшло до того, що люди самі почали описувати ями білою фарбою, щоб хоч якось уберегтися від потрапляння в них!

Від міста смердить! Через нерегулярні прибирання сміття в сміттєзбірниках, біля баків утворилися смердючі калюжі. Замість збирання, їх тупо засипали хлоркою. Тепер смердить подвійно!

Хочете подивитися на святкування Дня Незалежності при президентові Тимошенко - приїжджайте в Черкаси! Якщо коротко - його просто не буде! Парад, вшанування атошників, салют, народні гуляння - цього всього в Черкасах не було! Замість цього - свято спорту! Ну ми ж не воюємо, ми за мир у всьому світі!

До того ж, в святковий день, ввечері, в центрі міста відключили всі ліхтарі!!! Я так розумію, це Тимошенко, через свого опричника, дає зрозуміти кураторам і спонсорам - допоможіть мені стати президентом, і я вам зроблю Черкаси в українському масштабі - не буде не тільки святкування дня незалежності, а й незалежності, як такої не буде!!!" - написав Ахеджаков в соцмережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...