"За версією Бистрякова "все українське - це тупе село", - Голобуцький

Підстаркуватий лабух продовжує на 28-му році незалежності, наприкінці 5-го року війни з окупантом втюхувати совкову установку "все українське – це тупе село, а "ґарадская настаящая культура – ета русскіе".

Про це у своєму блозі пише політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Композитор Бистряков" вчора демонстрував на "Нашому" – каналі, ходити на котрий я принципово відмовився, – всю глибину свого Альцгеймера: мовляв, це Америка цілеспрямовано реалізує план зі знищення України. "Это из нас делают "кугутов" провинциальных. Вот это всё "сирожино пырожино", "у клюби танци" – это выдаётся за национальную культуру. Из нас выбивают городскую культуру и, конечно же, выбивают русский язык, потому что он не вписывается в эту парадигму".

Тобто, цей підстаркуватий лабух продовжує на 28-му році незалежності, наприкінці 5-го року війни з окупантом втюхувати совкову установку "все українське – це тупе село, а "ґарадская настаящая культура – ета русскіе".

Якось варто переконливо запросити на вихід з України отакі обмилки совка.

Хоча Ківа з його домашньою шибеницею в дворі натякає, що знайшов кращий варіант."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...