"За вірність "ДНР": Мережу потішили фото подарунків шахтарям в Донецьку

Користувачі мережі підняли на сміх фото з подарунками для працівників шахти імені Засядька, а саме з пакетами з їжею "за вірність" так званій "Донецькій народній республіці".

Про це повідомив відомий український журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Хто б міг подумати, що на одній з найуспішніших шахт в Україні, де до війни люди отримували по 1,5 тис доларів, будуть раді пакетам з крупою, згущеним молоком і соняшниковою олією", - написав журналіст.

За його словами, шахта Засядька - рекордсмен за кількістю аварій і смертельних випадків.

"Там найнебезпечніші умови праці. За роки незалежності на Засядька загинуло 268 осіб. Причому, 34 - вже після утворення "ДНР". Найстрашніша в історії України аварія сталася в 2007 році - тоді загинув 101 гірник", - зазначив Казанський.

Разом з тим, він підкреслив, що працівників на Засядька завжди за очі називали "смертниками".

"Але раніше хоча б було за що ризикувати. А тепер люди ризикують життям за копійчані зарплати і пакети з продуктами. Причому,"ДНРовці" цим ще й пишаються. Викладають фоторепортажі про те, як людям роздають продукти. Напевно, інші жителі ОРДЛО за задумом авторів повинні заздрити, дивлячись на це. Смуток", - резюмував Казанський.

"Чи не посоромилися фотографувати це позорище", "Напевно пишаються, що довели роботяг до стану бомжів якось марнотратно, грамоти було б достатньо", "Сподіваюся потім заспівали всі разом "суворі роки йдуть"?", "Робота за їжу - це ж прекрасно!", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...