"Заберіть свою річ": Екс-боєць "Айдару" Заверуха знайшла вдома "прослушку" (фото)

Дівчина пропонує правоохоронцям, які "загубили" у неї вдома пристрій для прослуховування, забрати свою річ​.
Віта Заверуха

Про це вінничанка Віта Заверуха написала в соцмережі "Фейсбук", повідомляють Патріоти України.

"Під час прибирання знайшла цю річ - спочатку не зрозуміли, що це, замотане було ізолентою повністю. Коли розмотали там виявився мікрофон, і все стало ясно"," - написала Заверуха.

Нагадаємо, Віту Заверху заарештували за підозрою в організації пограбування автозаправки та вбивства двох столичних міліціонерів в ніч на 4 травня 2015 року.

Знаходячись під вартою, дівчина перегризла собі вени. Коли обирали міру запобіжного заходу - чотири місяці під вартою, Заверуха знепритомніла прямо в залі суду.

Адвокати затриманої подавали апеляцію на таке рішення суду, проте, апеляційний суд залишив його без змін - Заверусі не дозволили вийти з СІЗО.

В травні минулого року Заверуха влаштувала в суді кривавий "перфоманс": дівчина демонстративно порізала собі вени прямо під час судового засідання.

В січні 2017 року Віта Заверуха вийшла на волю. За дівчину внесли заставу 1 млн 600 тис грн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...